Конкурс «Міс Львів» готовий Вам представити 14 неймовірних красунь, що будуть боротися за головну корону міста Лева.

Як повідомляє власниця конкурсу Валерія Никифорець: «Корону виготовили  з дорогоцінних металів та прикрасили дорогоцінними каміннями. Ця корона – гордість нашого комітету та нашого міста. Тому що не кожне місто може похвалитися такою короною. Ми запозичили цей досвід у конкурсів «Міс Світу», «Міс Всесвіт» та «Міс Україна», де цінні ювелірні корони переходять від попередньої переможниці до наступної».

У межах конкурсу дівчата змагатимуться не тільки за головну корону нашого міста. Під час проведення фінальної частини заходу, яка відбудеться 29-го вересня  на сцені Оперного театру, учасниці матимуть змогу отримати титул «Міс Добре Серце», який вручатиметься дівчині, яка найкраще проявить себе в реалізації соціального проекту. Також між конкурсантками розігруватимуть титул «Міс Дружба».

Цього року була започаткована нова номінація – «Міс Вголос Львів», цей титул отримає дівчина з найкращим голосом.

«Міс глядацьких симпатій» обираєте Ви, хочете дізнатись як? Заходьте на офіційну сторінку Міс Львів у Facebook чи Instagram і ми відкриємо секрет, як Вам стати членом журі.

А вже 22 вересня об 11.00 відбудеться прес-конференція, на якій презентують усіх претенденток на титул «Міс Львів 2021». Місце проведення – Прес Клуб (просп. Шевченка, 11).

Довідка! Акредитацію ЗМІ на прес-конференцію «Міс Львів 2021» розпочато!

Для отримання акредитації заповніть акредитаційну форму та надішліть на електронну пошту до 21 вересня за адресою: v.noskovska@gmail.com

Прізвище та ім’я

Назва ЗМІ

Контакти

Сайт ЗМІ

ІА "Вголос": НОВИНИ