Про це повідомляється на сайті "Слідство.Інфо".

Інцидент трапився коли журналісти намагалися дізнатися позицію священнослужителів щодо російського вторгнення та вбивства мирних українців.

Журналісти зустріли настоятеля Лаври митрополита Російської православної церкви в Україні Павла (так звана УПЦ Московського патріархату) і поставили йому питання щодо російського вторгнення та вбивства мирних українців. Митрополит відмовився відповідати на запитання.

"У той же час чоловік, який був поруч з настоятелем Лаври (ймовірний помічник) передавав іншому чоловіку гроші. За кілька хвилин чоловік, якому передали гроші, напав на репортера «Слідства.Інфо» Дмитра Реплянчука. Він тримав у руках палицю, яка допомагає при ходінні, і нею почав бити журналіста по нозі, але палиця зламалася об ногу репортера", – повідомляють журналісти.

За їхньою інформацією, декілька чоловіків, які тоді перебували на території Лаври та спостерігали за інцидентом, продовжили погрожувати та переслідували журналістів «Слідства.Інфо»

Фото: Слідство.Інфо

Після цього знімальна група залишила територію Києво-Печерської лаври і викликала поліцію.

Журналіст Дмитро Реплянчук відбувся забоєм на нозі від удару палицею та почувається задовільно.

Нагадаємо, Києво-Печерська лавра та  настоятель Павло (в народі – Паша Мерседес) відомі своєю прихильністю до так званого «руського міру» — вони сповідують цінності Російської православної церкви. 

Настоятель лаври Павло

Раніше ми повідомляли, що православні священники в Московії оправдовують дії Путіна та освячують ворожу зброю.

ІА "Вголос": НОВИНИ