Про це повідомив журналіст Володимир Бойко.

"У Первомайську Миколаївської області 4 жовтня 2024 року попрощалися з командиром 186 окремого батальйону 123 окремої бригади ТрО підполковником Ігорем Грибом. 33-річний комбат застрелився 2 жовтня після того, як його батальйон втік із позицій під Вугледаром", – написав він.

За повідомленням деяких українських медіа, близько 100 бійців 123-ї бригади Територіальної оборони (ТРО) відмовилися виконувати наказ та залишили свої позиції на Донеччині, зокрема в районі Вугледара, пише UA.NEWS.
 
Вони пояснили це недостатньою підготовкою та відсутністю належного озброєння. Цей інцидент за повідомленням журналіста Бойка, нібито призвів до того, що комбат 186-го батальйону 123-ї бригади, підполковник Ігор Гриб вкоротив собі віку після того, як його підрозділ відмовився виконувати наказ і залишив позиції.
 
Журналіст додав, що комбат нібито застрелився 2 жовтня 2024 року, а 4 жовтня у Первомайську, Миколаївської області, з ним попрощалися. Варто зазначити, що Первомайська міська рада Миколаївської області дійсно підтвердила смерть Ігора Гриба, але про суїцид інформації не вказала.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ