Про це на своїй сторінці у «Facebook» написав глава МВС Арсен Аваков.

«За 823 гривні... Вночі о 1-30 ВОНИ поранили оператора автозаправки WOG у Деснянському районі Києва. Пострілом з автомата 5.45. Забрали касу заправки 823 гривні, особисті речі та пішли в лісопаркову зону, у бік житлового масиву Лісовий», – написав він.

Під час погоні від пострілів злочинців загинули двоє міліціонерів, троє отримали поранення.

«Патрульні наряди міліції, що продовжили переслідування злочинців, затримали автомобіль злочинців. У момент затримання у міліціонерів було кинуто дві гранати, а також зав'язалася перестрілка. Після чого двоє злочинців втекли з салону автомобіля, а один був затриманий з вогнепальним пораненням голови (пізніше помер)», – додав він.

Аваков зазначив, що в ході огляду машини зловмисників були виявлені два автомати і 4 магазини до них з патронами 5.45, дві гранати, грудні нашивки з написом «Спецпідрозділ «Торнадо» та «УПА», безліч телефонних карток різних операторів і аркуш паперу з планом приміщення.

«Далі-оперативним шляхом встановили трьох 98, 95 і 91 року народження. Будучи оточеними в квартирі – здалися. У квартирі гранатомет РПГ-26, шашки, гранати... зброя… Зізналися. Вони ж позавчора обстріляли пост ДАІ у Биківні... Двоє загиблих міліціонерів, троє поранених і поранений заправник… У одного із загиблих троє дітей...», – повідомив Аваков.

«З цими блукаючими шатунами, паразитуючими на військових ситуаціях – будемо кінчати, без церемоній! Жорстко», – резюмував Аваков.

 

Як писав «Вголос», 2 травня о пів на першу ночі у Києві невідомі з автоматичної зброї обстріляли будівлю стаціонарного посту №502 на проспекті Броварському (Биківня).

ІА "Вголос": НОВИНИ