Про це повідомляє "Bihus.Info".

Кілька місяців розслідувачі проекту натрапили на базу бригади «П'ятнашка» та передали дані про неї українським воїнам. Зокрема, журналістів зацікавили похорони трьох осіб, що відбулися 12 липня в «ДНР». На церемонії прощання виступили ватажок терористів «ДНР» Денис Пушилін та заступник глави адміністрації президента РФ Володимира Путіна Сергій Кірієнко.

Окупанти запевняли, що загиблі - «прості волонтери, які ніколи не тримали в руках зброю». Однак журналісти з'ясували, що ліквідовані - бойовики бригади «П'ятнашка», покровителем якої є Пушилін.

Журналісти проаналізували акаунти ліквідованих окупантів із «П'ятнашкі» у соціальних мережах, а згодом натрапили на відео Кукушкіна, який часто навідувався до терористів. Після ретельного аналізу розслідувачі дізналися про точні координати бази.

Усі дані про базу «П'ятнашки» розслідувачі передали ЗСУ, а ті розгромили лігво терористів Пушиліна, а також склади боєприпасів.

Нагадаємо, в Україні можуть розширити список чоловіків, які підпадають під мобілізацію, додавши до нього осіб з інвалідністю третьої групи.

ІА "Вголос": НОВИНИ