Журнал Forbes опублікував традиційний список найбільш високооплачуваних співачок цього року. Перше місце в ньому посіла виконавиця Кеті Перрі, якій вдалося заробити 83 млн доларів.

Про це повідомляє НВ Style.

«Ще в 2015 році, коли Кеті Перрі з'явилася на обкладинці Forbes після того, як заробила 135 млн доларів за один рік, вона знала, що закріпила своє місце на хмарочосі поп-зірок – і їй ніколи не доведеться турбуватися про те, щоб не зникнути в забутті», – пише видання про лідера рейтингу 2018 року.

Три роки по тому Перрі довела свою правоту: вона отримала титул найбільш високооплачуваної жінки в світі музики. Вона дала 80 концертів свого туру Witness: The Tour, заробляючи більш ніж 1 млн доларів за ніч. Також вона стала суддею в шоу American Idol на ABC, заробивши за це понад 20 млн доларів.

Друге місце посіла Тейлор Свіфт, яка заробила 80 млн доларів. У минулому році співачка зникла з соціальних мереж, повернувшись з новим альбомом Reputation, який був розпроданий тиражем в два мільйони примірників по всьому світу в перший тиждень після релізу.

Трійку лідерів замикає Бейонсе, якій вдалося збільшити свіої статки на 60 млн доларів. Після народження близнюків Румі і Сіра в червні 2017 року в житті співачки настало затишшя, поки вона не показала приголомшливе шоу на Coachella цієї весни і випустила спільний альбом з чоловіком Джей Зі в червні.

Найбільш високооплачувані співачки за версією Forbes:

  1. Кеті Перрі (83 млн доларів)
  2. Тейлор Свіфт (80 млн доларів)
  3. Бейонсе (60 млн доларів)
  4. Pink (52 млн доларів)
  5. Леді Гага (50 млн доларів)
  6. Дженніфер Лопес (47 млн ​​доларів)
  7. Ріанна (37,5 млн доларів)
  8. Елен Фішер (32 млн доларів)
  9. Селін Діон (31 млн доларів)
  10. Брітні Спірс (30 млн доларів)
Рейтинг складається на підставі доходів з 1 червня 2017 року по 1 червня 2018 року до вирахування зборів за агентів, менеджерів, юристів і оподаткування. Джерела включають Nielsen SoundScan, NPD BookScan, інтерв'ю з інсайдерами та оцінки Forbes.

ІА "Вголос": НОВИНИ