Сьогодні зранку стало відомо, що бомбосховище, де знайшли притулок сотні цивільних мешканців витримало бомбовий удар.

Раніше міськрада Маріуполя повідомляла, що «Відомо, що після бомбардування зруйнувалася центральна частина Драматичного театру, а уламками завалило вхід у бомбосховище, що знаходилося в будівлі.»

Після страшної ночі невідомості на ранок 22-го дня війни нарешті хороші новини з Маріуполя! Бомбосховище витримало. Завали почали розбирати, люди виходять живі!

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбук Сергій Тарута

Він також наголосив, що поки конкретних даних щодо того, скільки людей перебувало у сховищі загалом та чи є серед них потерпілі або жертви – немає. Рятувальники продовжують розбирати завали.

Так учора писав телеграм-канал Маріупольської міськради після 18-ї години в середу.

“Саме так зараз виглядає драматичний театр Маріуполя. Будівля, яка в мирному житті була точкою концентрації культурного духу міста, а у воєнний час стала сховищем для сотень жінок та дітей”, – розповіли в міськраді, поширивши фото зруйнованої будівлі театру, у якій тривала пожежа.

Як інформував раніше «Вголос» Біля театру в Маріуполі були написи «Діти» для пілотів авіації Супутникові знімки свідчать, що перед та позаду будівлі драматичного театру в Маріуполі були написи великими літерами «Дети» для пілотів авіації.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ