Для консервації краще підходять злегка зеленуваті плоди, а також зеленоплідний різновид кабачка — цукіні. Вони менші за розміром і мають більш ніжну шкірку. 

Обираючи кабачки для консервації, звертайте увагу на щільність овоча — він повинен бути пружним, гладким, без пошкоджень. У великих плодів будуть великі насінини, які потрібно буде видаляти.

Інгредієнти:

 

Спосіб приготування:

  1. Кабачки ріжемо кубиками.
  2. Перчики та часник мелемо на м'ясорубці.
  3. Додаємо сіль, цукор, олію, оцет та томатну пасту і перемішуємо все з кабачками, залишаємо настоюватись  3 години.
  4. Ставимо каструлю з кабачками на вогонь, доводимо до кипіння та варимо 45 хвилин на невеликому вогні.
  5. Розкладаємо в банки та закриваємо. 

Консервуйте також: 

Традиційні галицькі рецепти: оригінальна ікра з огірків

Готуємо на зиму: салат з огірків по-корейськи

ІА "Вголос": НОВИНИ