Для цієї консервації краще вибрати рівненькі і не сильно великі огірочки. Якщо ж огірки більші – не біда, їх можна дрібніше нарізати. А ось перестиглі – потрібно буде очистити від шкірки і насіння.

Перед приготуванням огірки потрібно замочити в холодній воді на дві-три години, щоб огірочок залишався хрустким. 

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Огірки нарізати кружальцями або брусочками.
  2. Моркву натерти на тертці для корейської моркви.
  3. Часник пропустити через прес.
  4. Додати спеції. Все перемішати і залишити маринуватись мінімум на 2 год.
  5. Наповнити банки і стерилізувати 10-15 хвилин з моменту закипання.
  6. Вихід – 8 банок по 0,5 л.

Приготуйте також на зиму оригінальну ікру з огірків

ІА "Вголос": НОВИНИ