Салат «Різдвяний вінок»

Для приготування салату потрібно:

Для заправки:

Спосіб приготування:

  1. Заздалегідь відварюємо куряче яйце. Чистимо і нарізаємо на поздовжні шматки (можна використати перепелині яйця, із ними салат буде красивіший).
  2. З консервованого тунця зливаємо олію.
  3. Помідори нарізаємо четвертинками, оливки розрізаємо навпіл.
  4. Для заправки змішуємо олію, гірчицю, лимонний сік, сіль, цукор і соєвий соус.
  5. Викладаємо інгредієнти на листя салата в такому порядку: тунець – яйце – помідор – оливки – зернята граната.
  6. Поливаємо приготовленим соусом і подаємо до столу.

Готуйте також:

Традиційні галицькі рецепти: різдвяний пляцок «Королівський»

ІА "Вголос": НОВИНИ