Про це повідомив офіційний представник міноборони РФ Ігор Конашенков, пише ТАСС.

«Підрозділи південного та західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали завантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух до своїх військових гарнізонів. Окремі підрозділи здійснять марші своїм ходом у складі військових колон», - сказав Конашенков.

Південний військових округ межує зі східними областями України та охоплює анексований Крим, а західний — межує з північними областями України.

Конашенков повідомив, що військові аташе з питань оборони при посольствах іноземних держав у Білорусії спостерігатимуть за останнім етапом російсько-білоруських навчань «Союзна рішучість» на полігоні Обуз-Леснєвський.

«На розіграш практичних дій як спостерігачі запрошені військові аташе з питань оборони при посольствах іноземних держав у Республіці Білорусь та представники ЗМІ», - сказав він.

Раніше, міністр оборони України Олексій Резніков у понеділок, 14 лютого, провів телефонну розмову з міністром оборони Республіки Білорусь Віктором Хреніним.

Нагадаємо, влада Канади вирішила передати Україні летальне озброєння для стримування російської агресії, а ще виділяє новий кредит.

ІА "Вголос": НОВИНИ