Соковите куряче філе з овочами в пергаменті

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Відріжте 4 шматочка пергаменту для випічки, розміром 40×40 см кожен.
  2. Розріжте помідори навпіл, цибулю наріжте кільцями. У центр кожного клаптика пергаменту покладіть овочі.
  3. Підніміть краї пергаменту і сформуйте «човники», перевязавши ліву і праву сторони паперу кулінарною мотузкою. Додайте в кожну паперову форму по чайній ложці оливкової олії і гілочки чебрецю.
  4. Посоліть і поперчіть курячу грудку, покладіть м'ясо у «човники» та полийте птицю вином. 
  5. Поставте блюдо в духовку і запікайте 20-25 хвилин. 

Курячі грудки в беконі

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Нагрійте жир у сковороді.
  2. Курячі грудки обваляйте в борошні та та добре підсмажте з обох сторін, приправивши сіллю і перцем.
  3. Потім загорніть їх в бекон та знову відправте до пательні.
  4. Додайте цибулю та смажте поки бекон не стане хрустким.
  5. Подавайте з картоплею, макаронами або салатом.    

Готуйте також:

Традиційні галицькі рецепти: запечена свинина та гарбузова зупка з фрикадельками

ІА "Вголос": НОВИНИ