Весняний картопляний салат із зеленню, помідорами чері і фетою

Інгредієнти:

Для заправки:

 Приготування:

  1. Картоплю добре помити і, не очищаючи, розрізати на частини. Посипати сіллю, перцем і італійськими травами. Скропити олією, викласти на деко в один шар і запекти в розігрітій духовці до рум’яної скоринки.
  2. Помідори черрі помити і розрізати навпіл. Червону цибулю почистити і нарізати півкільцями.
  3. Салатні листя замочити на півгодини у холодній воді. Помити, обсушити і порвати руками на тарілку.
  4. Зверху розкласти шматочки запеченої картоплі, половинки  черрі,  фету і тонко нарізану червону цибулю.
  5. Для заправки змішати оливкову олію, лимонний сік і діжонську гірчицю. Полити салат.

 

Весняний салат з курячою грудкою, свіжою зеленню та зернами гранату

 

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Куряче філе нарізаємо шматочками і тушкуємо на сковороді 20 хвилин, поки не википить вся рідина, або готуємо на грилі.
  2. Листя салату рвемо руками
  3. Помідори чері ріжемо навпіл.
  4. Авокадо чистимо й нарізаємо шматочками. 
  5. Змішуємо всі компоненти в салатниці і заправляємо вашим улюбленим соусом.
  6. Цей салат можна подавати також з часниковими, житніми або пшеничними грінками.

Салат з редискою і кукурудзою

Інгредієнти:

Рецепт приготування:

  1. Салат і зелень подрібнити, викласти в салатницю.
  2. Додати кукурудзу, натертий на тертці сир, нарізані кружальцями огірки і редиску, перемішати.
  3. Приготувати заправку з рослинної олії, подрібненого часнику і лимонного соку.
  4. Полити салат заправкою, ще раз перемішати, посолити і поперчити за смаком.

Рецептами салатів поділилась «Коліжанка»

Готуйте разом із «Вголосом» традиційні і нові галицькі страви:

Традиційні галицькі рецепти: смачні страви з черемші

Традиційні галицькі рецепти: відбивні «Пташине молоко»

Традиційні галицькі рецепти: скумбрія під сирно-шпинатною шубкою

 

ІА "Вголос": НОВИНИ