За результатами цього звіту депутатський корпус визнавав роботу чиновника задовільною або незадовільною.

Голова фракції «Європейська Солідарність» Петро Адамик вважає, що бізнес-омбудсмен не повинен займатися імпортом, експортом, розповідаючи при тому, що він когось з кимось познайомив і місто на цьому зекономило грошей. Якщо сьогодні під стінами Ратуші на пікеті 100 людей, значить не все добре у львівського бізнесу з чиновниками Львівської міської ради.

«Ваша справа дерегуляція і захист наших підприємців від осіб публічного права, від міського голови. Те, що Ви зараз говорите з трибуни «ми з міським головою, наш міський голова» - та міського голову 64 особи хвалить за гроші бюджету. Пане Сергію, я вас дуже прошу, зосередьтеся на захисті підприємців від осіб публічного права або переназвіться. Ви дуже дорогий і якісний помічник Андрія Садового, а я Вас прошу станьте бізнес-омбудсменом.

Я сьогодні авансом вам проголосую задовільно, а весною в березні ви прийдете і будете говорити як ви захищали бізнес перед чиновниками ЛМР у тому числі. Тоді ми будемо сприймати це як звіт омбудсмена, це буде великий аванс від мене особисто, в мене вільно фракція буде визначатися. Ми виглядаємо всі смішними, як громада міста Львова, якщо в нас омбудсмен займається імпортом, експортом і розказує серйозно, що він когось з кимось познайомив і ми на тому грошей місту зекономили.

Це трошки інше, це є питання консалтингових фірм, ви питання торгово промислової палати. І ви мене Андрій Іванович не переконаєте, тому що в енциклопедіях пише, що таке бізнес-омбудсмен», - запевнив Петро Адамик.


За словами депутата, у місті Львові є багато таких речей, яких, на жаль, стосується підміна понять.

«Якщо ви з одним секретарем зробили такий мах роботи, то це дуже багато, але не беріть на себе, паркінг на Петрушевича, бо Ви вже сьомий хто тут стоїть і розуєказує нам про паркінги, і ні одного паркінгу як не було, так і нема. Не беріться будувати паркінги, давайте паркінгами займеться автодор, займіться захистом підприємців! І в березні, я би просив прийти і розказати, як ви захищали львівський бізнес від чиновників ЛМР. Бо враховуючи, що 100 людей сьогодні прийшло, значить не все добре у львівського бізнесу з чиновниками Львівської міської ради», - додав голова фракції ЄС.

Нагадаємо, сьогодні під стіни міськради вийшли представники малого бізнесу, відбулася акція протесту: «Садовий знищує малий бізнес!».

Публікація у рамках Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

ІА "Вголос": НОВИНИ