Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Telegram-каналі.

Надважкий день. Сьогодні РФ вбила ще двох цивільних мешканок Дніпропетровщини. Внаслідок ранкового обстрілу Інгулецького району одна жінка загинула на місці, пізніше молода дівчина померла в лікарні від отриманих поранень. Ще троє осіб постраждали, діставши осколкові поранення", - розповів він.

За даними Лукашука, що внаслідок удару в будинках пошкоджено фасади, вікна, балкони, зазнали ушкоджень також чотири автівки, одна з них вигоріла вщент. Пошкоджено газову мережу – наразі витік газу ліквідовано, та електричну підстанцію - відключення споживачів не було.

За словами Лукашука, на місці рятувальники також знайшли два касетні елементи від реактивної системи залпового вогню, їх вже ліквідовано.

Крім того, надвечір ворог вдарив з РСЗВ поблизу населеного пункту Радушне у Криворізькому районі.

Було три «прильоти». Нині вся інформація з‘ясовується, попередньо – без жертв", - зазначив голова облради.

Щодо інших територій області він повідомив, що після вчорашнього обстрілу Нікопольського району співробітники ДСНС виявили понад десять воронок і безпечні уламки від «Градів». Внаслідок обстрілу ніхто не постраждав.

Як писав «Вголос», точкові удари ЗСУ по складах боєприпасів російських військ у тимчасово окупованій Херсонській області – це підготовка до контрнаступу.

ІА "Вголос": НОВИНИ