Точкові удари ЗСУ по складах боєприпасів російських військ у тимчасово окупованій Херсонській області – це підготовка до контрнаступу.

Про це повідомив місцевий депутат і радник голови Херсонської ОВВА Сергій Хлань.

 

У нас останній тиждень – це тотальне знищення тилів, складів боєкомплектів окупанта. Це така підготовча робота наших Збройних Сил до контрнаступальних дій", – зазначив він.

Як додав Хлаль, ЗСУ тісно співпрацюють з херсонськими партизанами, які координують і наводять на знищення складів в області.

За його словами, сьогодні у окупантів не залишилося безпечного місця в області, де вони могли б розташовувати свої боєкомплекти та ремонтувати бронетехніку.

«Окупанти вже не можуть убезпечити свої склади боєкомплектів не тільки у Чорнобаївці, Херсоні, але навіть і в Новій Каховці, де у них не було такої небезпеки», – вважає радник.

Як результат – росіяни змушені розміщувати склади ще далі, ближче до Криму, термін поставки затягується, і все це дає перевагу ЗСУ.

Нагадаємо, на Харківському напрямку артилерія ЗСУ перетворила на металолом декілька одиниць військової техніки противника.

Додамо, Президент України Володимир Зеленський звільнив голову Херсонської ОДА Геннадія Лагуту.

ІА "Вголос": НОВИНИ