Духова шафа є важливою частиною кухонної техніки, який дозволяє швидко запікати м'ясо, овочі та інші продукти, а також підігрівати вже готові страви. Окремі панелі пристрою можна вбудовувати в кухонні меблі, при цьому надається можливість вибору моделі, яка відповідала б вимогам і побажанням господині.

Купити духову шафу в Україні ви можете в компанії «ВіЯр». У нашому каталозі на сайті https://viyar.ua/catalog/dukhovye_shkafy/ представлений широкий асортимент духовок, серед яких кожен клієнт зможе знайти підходящу модель для конкретної кухні.


Головні критерії вибору


При покупці духів. шафи слід враховувати такі важливі фактори:
•    спосіб приготування;
•    розміри;
•    управління;
•    функціонал.


Вибір типу харчування


Піч можуть бути газовими і електричними. Перші моделі характеризуються меншою вартістю покупки, але при згорянні природного палива в навколишнє середовище виділяються шкідливі речовини. Електричні шафи вважаються єдино можливим варіантом при відсутності газопостачання, характеризуються підвищеною безпекою і широким функціоналом. При цьому для підключення електродуховок потрібна окрема силова лінія із заземленням.
Облік габаритних показників

При визначенні габаритів техніки потрібно враховувати розміри гарнітура, куди вона буде вбудовуватися. Стандартна ширина становить 60 см при висоті 55-60 і глибині 40-55 см. Але при необхідності можна замовити духовку і нестандартних габаритів. Якщо говорити про обсяг, то камера може вміщати 35-45 (вузькі), 55-70 літрів (повнорозмірні моделі).


Визначення типу управління


Сучасні духові шафи оснащуються різними перемикачами: поворотними, Утапливаем, сенсорними, кнопковими. Вибір конкретних варіантів залежить від індивідуальних переваг господині. Також існують моделі з дистанційним управлінням по мережі Wi-Fi або шляхом Bluetooth-зв'язку.


Функціонал техніки


Незалежні духовки можуть мати такі функції та допоміжні пристрої, які полегшують процес приготування страв:
1.    режим гриля, конвекції;
2.    рухливі телескопічні направляючі для дек;
3.    щупи-термометри для визначення температури м'яса;
4.    опція мікрохвильовій печі;
5.    парова обробка продуктів;
6.    різноманітність вбудованих програм приготування;
7.    поділ камери на окремі зони.

При виборі духової шафи також слід враховувати бренд виробника. У каталозі «ВиЯр» представлені духовки іменитих світових виробників, які пропонують тільки якісну кухонну техніку.


Рекламний матеріал

ІА "Вголос": НОВИНИ