10 квітня Верховна Рада розпочала розгляд законопроєкту про мобілізацію №10449 у другому читанні. До кінця засідання у Верховній Раді залишилось лише трохи більше аніж 30 депутатів. Сьогодні парламентарі продовжили роботу над законопроєктом.

Секретар ЛМР, старший лейтенант ЗСУ Маркіян Лопачак розкритикував роботу парламенту.

"Третій рік повномасштабної війни. Сили оборони ледве тримають лінію фронту.Мобілізація на межі зриву. А в сесійній залі Верховної Ради – від сили 40 нардепів і 4300 правок до законопроекту, який мав бути ухвалений пів року тому. Це не парламент воєнного часу, а цирк шапіто", написав Лопачак.


Як зазначає військовослужбовець, ці люди – гірші за ухилянтів. Вони мають бронь, мають зарплату з бюджету, мають мандат довіри від народу і в найкритичніший для Держави момент пальцем об палець не хочуть вдарити, щоб виконати свої обовʼязки.



"Шкода, що в нас досі немає процедури відкликання народних обранців.
Без неї більшість із тих, хто потрапляє у владу, абсолютно і безповоротно відривається від реальності", — наголошує Маркіян Лопачак.

 

Нагадаємо, у ніч проти четверга, 11 квітня, Верховна рада проголосувала за відхилені правки до законопроєкту про мобілізацію.

ІА "Вголос": НОВИНИ