Західна статистика показує, що близько 90% чоловіків та 70% жінок дивляться порно. Тож постає питання: чи може перегляд таких відео негативно впливати на життя людини? А також як зрозуміти, що ви стали жертвою порнозалежності та що робити, якщо застали дитину за переглядом еротичних відео? Про це та інше говоритимемо в етері радіо «Вголос».

Як розрізнити перші ознаки порнозалежності та як говорити на такі теми з дитиною. Про це в програмі «Актуальне інтерв’ю» на Радіо «Вголос» з Ігорем Солотюком розповідає лікар-сексолог Нікіта Галапач.

 ">

«Чомусь створився такий стереотип, що порно взагалі створене для чоловіків. Однак страждати від надмірного перегляду . еротичних відео можуть і жінки. Порнозалежність в кожному випадку треба розбирати конкретно. Наймасовіша категорія - це одружені люди, які отримували задоволення від статевого життя зі своїм партнером лише до певного часу» - зазначає Нікіта Галапач.

Сексолог доповнює, що сімейна рутина стає однією з головних причин залежності такої хвороби. Стається це тоді, коли кожного дня бачиш перед собою ту ж саму людину. Так виникає бажання урізноманітнити своє життя.

Окрім цього в етері гість розповідає про:

-00:26 - порнографію дивляться не лише чоловіки, але й жінки.

-07:06 - як реагувати батькам, які застали дітей за переглядом еротичних відео.

-10:05 про другу хвилю цифро сексуальності.

-12:28 про найпопулярніші запити українців на порносайтах.

Повне інтерв’ю з гостем програми дивіться на каналі Радіо «Вголос» на ютубі.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ