У Києві затримали трьох молодиків, які побили охоронця у продовольчому магазині «Фуршет» на вулиці Ярославській.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва на своій сторінці у Facebook.

Зазначається, що чоловік перебував на робочому місці, коли до нього почала чіплятися компанія молодих людей в стані алкогольного сп'яніння, серед яких була й дівчина.

Один із хлопців вдарив охоронця по обличчю, а після цього разом із двома товаришами почав бити чоловіка доти, доки той не впав на підлогу без свідомості.

Згодом правоохоронці встановили особи причетних до скоєння цього злочину. Ними виявились троє місцевих жителів, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися.

Фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Суд обрав хлопцям запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Також слідчий відділ Подільського управління поліції вирішуватиме питання щодо внесення до єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за даним фактом за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як писав «Вголос», в одному із ресторанів Чернівців охоронці жорстоко побили відвідувача, бо той попросив спілкуватися з ним українською мовою.

Потерпілий розповів, що охоронці постійно чіплялись до відвідувачів, він це почав знімати на телефон. Згодом чоловіки підійшли до нього і російською мовою почали ображати. Чоловік попросив спілкуватися з ним українською мовою. Після цього потерпілого жорстоко побили.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ