З моменту свого створення і по сьогоднішній день інтернет-магазин 6pm є філією Zappos, який вже понад 12 років входить до складу однієї з найбільших американських торгових майданчиків Amazon. Спочатку магазин займався тільки продажем взуття, але через деякий час асортимент розширився.

Зараз в 6pm, також, можна придбати різні аксесуари, сумки і одяг. Сюди потрапляють всі нерозпродані товари Zappos на які діє знижка до 85%. А іноді можна зустріти речі, вартість яких знижена на 90%.



Чому варто закуповуватися саме в 6pm

Головна, але не єдина перевага цього магазину – ціна. Крім того, тут представлений широкий асортимент різних брендових товарів на будь-який смак і потреби. Тут ви можете знайти продукцію різних відомих торгових марок, в тому числі: Gucci, Calvin Klein, Crocs, Tommy Hilfiger і багатьох інших.

Ще одну перевагу сервісу точно оцінять новачки шопінгу в американських магазинах. Багато брендів, які відомі в США, абсолютно недоступні в Україні. Це може створювати певні складнощі під час покупок на Amazon, так як там продається все те, що відомо і невідомо нашим людям. Магазин 6pm вигідно виділяється на цьому тлі, так як тут представлені тільки найвідоміші і популярні бренди, яким довіряють у всьому світі. А опис безлічі позицій супроводжується короткими відео-оглядами, які також спрощують задачу вибору.

У певному розділі магазина є, також керівництво по правильному зняття мірок. Це допомагає не тільки розібратися з параметрами, які вказані в описі товару, але і підібрати оптимальний розмір. Це дуже корисна і важлива деталь для віддаленого шопінгу, так що наявність подібної функції можна сміливо віднести до ще однієї переваги 6pm.

Коли ви вже визначилися з покупками, прийшов час розібратися з доставкою.

Товари з магазину 6pm замовлення в Україну через USAinUA

На жаль сьогодні, доставка товарів з США в Україну неможлива. Але існує не менше зручна альтернатива – сервіси доставки. Одним з кращих в цій галузі вже більше 2 років вважається компанія USAinUA.

За допомогою цього сервісу ви отримуєте можливість замовити необхідний вам товар трьома різними видами доставки: авіасполученням, по морю або автотранспортом по Європі.

Цей сервіс полегшує покупцеві процес здійснення покупок. Співробітники компанії допомагають в оформленні всієї необхідної документації, в тому числі і американської реєстрації. Крім того, ви отримаєте повну консультацію по всіх питаннях в режимі онлайн.

Компанія USAinUA також організовує доставку будь-якого обсягу і кількості товарів по необхідній адресі в Україні.

Погоджуючись на співпрацю з USAinUA, ви отримуєте:

  • Гарантію безпеки покупки і доставки.
  • Допомогу з поверненням в разі, якщо товар бракований або не підійшов.
  • Фінансову гарантію доставки в зафіксований термін.

Ви також отримуєте переваги у вигляді кешбеку з різних покупок і доставок. Бонуси за відео-розпакування товарів, а також за участь в партнерській програмі.

Якщо ви все ще вважаєте, що покупка на американських сайтах – це дорого і небезпечно. Тоді зверніться до USAinUA і вам покажуть, що все набагато простіше, ніж, здається на перший погляд.

ІА "Вголос": НОВИНИ