Про це на своїй сторінці у Twitter написала американка на ім'я Кайла.

Дівчина розповіла, що була в розлуці з коханим, який на той час готувався до складання випускних іспитів у коледжі. Щоб зробити приємне своєму бойфренду, Кайла вирішила замовити йому вечерю з доставкою додому.

Перед замовленням вона уточнила, чи збирається він бути вдома, і той відповів, що має намір подрімати. Через якийсь час Кайла подзвонила йому і звернулася зі словами: «Агов, до тебе їде їжа. Будь ласкавий, дай на чай».

Пізніше з дівчиною зідзвонився кур'єр із тієї ж служби доставки. Кайла подумала, що виникли проблеми з оплатою, однак помилилася.

Чоловік уточнив, чи дійсно цей юнак є її хлопцем. Отримавши позитивну відповідь, він сказав: «Слухайте, ми зазвичай цього не робимо, але я думаю, ви хотіли б знати. Коли ми підійшли до будинку вашого бойфренда, ми побачили, що відбувається в його оселі. Він був на дивані лише в білизні, а на ньому була гола жінка».

Кайла подякувала співробітнику служби доставки їжі за чесність і дивовижний сервіс. Її пост, зрештою, став вірусним, набравши тисячі лайків від користувачів з усього світу.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ