Відбулася церемонія нагородження кращих ресторанів України — премія «Сіль».

У 16 номінаціях боролися за перемогу 147 закладів із 14 міст України.

Ресторан Terrace в Edem Resort Medical & SPA — єдиний ресторан зі Львова, що отримав нагороду.

Готельно-ресторанний комплекс Edem Resort Medical & SPA вже в друге отримує нагороду — мідну сковорідку СІЛЬ® — як знак якості ресторанів України.

Національна ресторанна премія СІЛЬ® — це головна професійна подія ресторанної індустрії України. Премію заснував 2013 року клуб готельєрів і рестораторів Hoteliero з метою відзначення найкращих закладів країни, а також розвитку галузі гостинності.

2018-го організатори ввели нову методологію оцінювання закладів і розширили склад журі. Заклади-номінанти оцінювались за чотирма критеріями: кухня, сервіс, атмосфера та спеціалізація. Також цього року засновані три нові номінації — "Найкраща точка вуличної їжі", "Найкраще кафе-пекарня" і "Найкращий паб".

Цього року мідну сковорідку отримали: найкраща кав’ярня — One Love espresso bar (Київ); відкриття року — Mimosa Brooklyn Pizza (Київ); найкраще міське кафе — ЖЗЛ (Київ); найкращий заміський ресторан — Terrace (заміський комплекс Edem Resort Medical & SPA у Львівській області); найкращий рибний ресторан — Catch Seafood Restaurant (Київ); найкращий паб — "Кеды искусствоведа" (Дніпро); найкращий м’ясний ресторан — "Гудман" (Київ); найкраща кондитерська — Honey (Київ); найкращий ресторан при готелі — VOGUE Café при Fairmont Grand Hotel (Київ); найкраще кафе-пекарня — Bakehouse (Київ); найкращий пивний ресторан — "Солом’янська броварня" (Київ); найкраща точка вуличної їжі — Furgoneta (Київ); найкращий ресторан української кухні — "Хуторець на Дніпрі" (Київ); найкращий бар — Parovoz Speak Easy (Київ); найкращий ресторан національної кухні — "Chang В’єтнамська Бістрономія" (Київ); ресторан із найкращою винною картою — Bernardazzi (Одеса).

Молодий шеф-кухар, киянин Артур Туманян виборов перемогу для Львова у складі комади ресторану Terrace.

ІА "Вголос": НОВИНИ