Про це сам тренер повідомив на офіційному сайті «канонірів», зворушливо попрощавшись з уболівальниками команди, написавши лист з подякою на адресу всіх, хто його підтримував.

«Після тривалих роздумів і обговорення з клубом я відчув, що настав слушний час, щоб по закінченні сезону покинути пост тренера «Арсеналу».

Я вдячний, що у мене була така честь – служити на благо цього клубу протягом довгих і пам'ятних років. Я тренував клуб з відданістю і чесністю. Усі вболівальники «Арсеналу», піклуйтеся про цінності клубу. Моя любов і підтримка з «Арсеналом» назавжди», – йдеться в заяві Венгера.

Нагадаємо, Венгер працює в «Арсеналі» з 1996 року. Він тричі ставав з клубом чемпіоном Англії, 7 разів завойовував Кубок, ще 7 разів – Суперкубок. Він тричі ставав найкращим тренером АПЛ і 4 рази – тренером року в Європі. У 2006 році Арсен Венгер був включений в Зал слави англійського футболу.

У нинішньому сезоні «Арсенал» йде на шостому місці в турнірній таблиці чемпіонату Англії, і практично втратив шанси на вихід в Лігу чемпіонів у наступному сезоні.

Також лондонський клуб продовжує боротьбу в Лізі Європи, де в півфіналі зустрінеться з мадридським «Атлетіко».

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ