У понеділок, 12 лютого, на Львівщині попрощаються із полеглими військовими: Андрієм Іваноньком, Русланом Санделенком, Романом Бибою та Іваном Кореньовським.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Андрій Іванонько - львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення воював у складі 117-ї окремої механізованої бригади спершу на Полтавщині і Київщині, а впродовж останнього часу – на південному напрямку.
У Героя залишилася тільки мама.

Руслан Санделенко - мешканець смт Щирець Львівського району. Воїн стояв на захисті України від ворога на східному напрямі.
Загинув 2 січня 2024року у віці 40 років внаслідок ворожого мінометного обстрілу біля населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області.

Роман Биба житель Старого Села Давидівської громади. Воїн служив у 13 батальйоні 95 ОДШБ. Загинув 5 лютого 2024 року у віці 42-х років під населеним пунктом Синьківка Куп'янського району Харківської області.
У нього залишились мама та два брати.

Іван Кореньовський житель села Смереківка Перемишлянської громади. Воїн ніс оборону держави на північно-східному напрямку. Загинув на Харківщині. У захисника залишились мама, дружина, діти та сестри.

ІА "Вголос": НОВИНИ