Минулої доби, 25 лютого, на Львівщині двічі сирени сповіщали про повітряну тривогу. Області загрожували ракетні удари з території Білорусі.

Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Двічі сирени в області сповіщали про можливий ракетний удар, однак загроза не справдилась. На Львівщині день минув спокійно.

«Двічі сирени сповіщали про повітряну тривогу – 25 лютого о 09:32 та о 15:57. В обидвох випадках була небезпека ракетного удару з МіГ-31к з території Білорусі», – заявив Козицький.

Також відомо, що вчора евакуаційними потягами зі зон активних бойових дій на Львівщину приїхала ще 31 людина. До Перемишля з області чотирма потягами вирушили 1445 осіб.

Водночас на Стрийщині розпочали проєкт з підтримки дітей, які втратили батьків, батьки яких у полоні, зникли безвісти або важкопоранені. Перші 300 дітей напередодні отримали якісні речі.

«Цей проєкт реалізовують БФ »Фонд громад «РІДНЯ» спільно з Асоціацією «Медична та благодійна допомога Франція – Украïна» (Aide Médicale&Caritative France – Ukraine) за підтримки компанії «СанАгро Україна». В межах ініціативи до 8 тисяч родин зі всієї України отримають дитячий одяг з Європи", – додав голова ОВА. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ