Найближчими днями у Львівській області прогнозують сильне підвищення температури. Так, стовпчики термометра максимально піднімуться аж до +34 градусів.

Такі дані наводить Львівський гідрометцентр.

Відомо, що спекотна погода в області протримається до кінця тижня. Водночас опади також будуть.

Так, завтра, 9 липня, у Львові очікується мінлива хмарність. Вночі буде сухо, проте вдень імовірні короткочасні дощі з грозами. Температура повітря вдень коливатиметься від +29 до +34 градусів вище нуля. Вночі стовпчики термометра будуть в межах від +15 до +20 градусів.

Прогноз погоди на неділю, 9 липня

В суботу, 10 липня, також очікуються короткочасні опади. Вітер прогнозують південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі коливатиметься в межах від +13 до +18 градусів тепла, а вдень від +26 до +31 градуса тепла.

Прогноз погоди на неділю, 10 липня

В неділю, 11 липня, синоптики прогнозують також мінливу хмарність. Подекуди можливі короткочасні дощі та грози. Температура повітря вночі очікується від +13 до +18 градусів вище нуля, а вдень від +26 до +31 градуса. Вітер буде південно-східний, 7 – 12 м/с.

Прогноз погоди на неділю, 11 липня

Нагадуємо, раніше Вголос писав, що впродовж наступних кількох днів в Україні спостерігатиметься доволі спекотна погода. Так, синоптики прогнозують підвищення температури аж до 34 градусів.

Відомо, що причиною спекотної погоди в Україні став антициклон Cornelieke.

Таким чином, температура повітря вдень в Україні в середньому коливатиметься від +29 до +34 градусів вище нуля.

«Головним метео героєм найближчого тижня в Україні виступатиме температура повітря. Адже вже у наступні дні, ми очікуємо на посилення спеки у всіх регіонах країни», - йдеться у повідомленні Укргідрометцентру.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ