Красномовна статистика: восени та взимку відзначається досить велика кількість звернень до трихологічних кабінетів зі скаргами на випадіння волосся. Хоча у багатьох пацієнтів клінік у найближчий доступності є справжній скарб – мед, люди не знають, як його використовувати для відновлення шевелюри. Маски з цим інгредієнтом живлять волосся, роблять його блискучим та гладеньким.

Чому випадає волосся?

Після літнього сезону випадає волосся, на яке негативно вплинули перепад температур, зміна клімату, морська вода, ультрафіолет (сонячні промені збільшують кількість вільних радикалів, що сприяє переходу фолікулів в фазу спокою). У жінок в цей період відбувається невелике зниження естрогену в крові: цей гормон впливає в тому числі і на ріст волосся. Отже, шевелюрі потрібна допомога.

Для домашніх медових процедур підійде акацієвий, липовий, квітковий, гречаний, соняшниковий мед. Мед – ефективний компонент для масок, добре вбирається у волосся, наповнюючи його природними вітамінами і мікроелементами. Якщо часу для приготування суміші у правильній пропорції немає, використовуйте косметичні засоби зі збалансованою формулою.

Косметика з медом для волосся: зволожуючі, зміцнювальні, живильні маски

В інтернет-магазині MAKEUP є спеціальний розділ: маски з медом для волосся, який доступний за посиланням:https://makeup.com.ua/categorys/1065041/. Там представлена продукція вітчизняних, азіатських та європейських виробників.

Якщо ви помітили сильне випадіння, слід звернутися до трихолога, щоб з’ясувати причину проблеми. При помірному випадінні можна:

  • пройти курс ін'єкційної процедури, що представляє собою введення корисних речовин у шкіру голови;
  • переглянути раціон харчування, додати вітаміни з мікроелементами;
  • робити масаж голови, використовувати косметичні маски з медом та інші засоби для зміцнення волосся.

Пропонуємо топ медової косметики, що користується попитом:

  • Крем-маска Pettenon Serical – рекомендується для сухих, посічених локонів, живить, відновлює природне сяйво.
  • KeraSys Propolis Energy Plus Treatment – корейська косметика з високою концентрацією прополісу. Формула містить екстракти арніки, полину гіркого, деревію.
  • Echosline Seliar Curl Mask – для живлення та зволоження кучерявих локонів. У складі медові протеїни, арганова олія.

Ці продукти довели свою ефективність, підходять для ламкого, тьмяного, ослабленого волосся. Вони добре живлять, зволожують, перешкоджають випадінню, відновлюють структуру локонів по всій довжині.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ