На автодорозі Червоноград-Рава Руська виконають ремонтні роботи. Відповідний дозвіл надала дозвільна Комісія Дабі. Про це інформує пресцентр Служби автомобільних доріг Львівської області.

У відомстві розповіли, що в останній день червня відбулося засідання з розгляду питань, пов’язаних із початком ремонтних робіт. Розглядали питання дозвільних процедур.

Дозвільна Комісія ДАБІ не має зауважень до поданого пакету документів та заяви.

У Львівській обласній державній адміністрації додали, що підрядники готові до початку робіт. Ремонт автомобільної дороги Т-14-04 розпочнеться найближчим часом. Автодорога має важливе значення, оскільки проходить та з’єднує низку населених пунктів. Ремонтні роботи на дорозі Т-14-04 планують завершити упродовж 2021-2022 років.

Фахівці проведуть ремонт штучних споруд, повністю замінять дорожнє покриття, облаштують дорожню інфраструктуру, освітлення та розширять проїзну частину. Ремонт виконуватиме підрядна організація ТзОВ «Дрог-Буд».

Нагадаємо, 5 липня в Червонограді через жахливий стан автодороги Червоноград – Рава-Руська місцеві перекрили дорогу. 20 кілометрів автошляху люди змушені долати понад годину. Дорогу обіцяли почати ремонтувати у квітні, втім жодних робіт так і не проводили.

Читайте більше новин ІА Вголос:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ