У п’ятницю, 29 грудня, Львівщина прощається із захисниками: Степаном Полулященком, Євгеном Гусєвим, Віктором Цираном та Тарасом Тимківим. 

Про це повідомила ЛОВА.

Степан Полулященко

Уродженець села Малі Ланки Львівського району. Боронив країну в зоні проведення антитерористичної операції. На початку повномасштабного вторгнення РФ добровольцем став до лав ЗСУ. Виконував бойові завдання у Київській області, далі – на східному напрямку у лавах 15-го Слов’янського полку Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Загинув захисник 24 грудня 2023 року. Воїну було 56 років. У нього залишилися батьки, брат, сестра та племінники.

Євген Гусєв

Уродженець міста Сєвєродонецьк Луганської області. Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист Батьківщини. Служив у лавах 88-го окремого батальйону морської піхоти 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського Військово-морських Сил Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на південному напрямку. Загинув 15 листопада 2023 року. Захиснику було 35 років. У нього залишилися друзі та побратими.

Віктор Циран

Уродженець міста Маріуполь. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів у складі військової частини А7091. Виконував бойові завдання на східному напрямку. Загинув 23 грудня 2023 року. Воїну був 51 рік.

Тарас Тимків

Житель села Пісочна Розвадівської громади. Загинув воїн 25 грудня 2023 року в районі населеного пункту Федорівка Бахмутського району Донецької області. Захиснику було 37 років. У нього залишилася дружина, троє дітей та сестра.

ІА "Вголос": НОВИНИ