Патрульна поліція Львівської області за добу затримали 8 осіб, у яких виявили заборонені речовини.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

  • На проспекті Червоної Калини поліцейські виявили чоловіка, який помітно нервував, озирався. Під час перевірки у 30-річного чоловіка знайшли заборонену речовину солі. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.
  • Під час патрулювання на вулиці Пасічній, екіпаж помітив біля обміну валют чоловіка, який дивно поводився. 37-річний львів'янин хотів швидше завершити розмову з патрульними. Під час ї перевірки у нього виявили блістер з невідомою речовиною. На місці події працювали слідчі.
  • Екіпаж роти тактико-оперативного реагування у 30-річного львів'янина знайшов подрібнену речовину рослинного походження. Чоловік сказав, що щойно взяв її із закладки. 
  • На Сихові чоловік привернув увагу патрульних тим, що озирався та ходив між деревами у парку. У 43-річного чоловіка виявили шприц з невідомою речовиною. На місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого встановлення обставин.
  • На перехресті вулиць Липинського — Промислової виявили 27-річного мешканця Донеччини. У нього знайшли стакан з порошкоподібною речовиною, шприц з речовиною світло-коричневого кольору та ампули з медикаментами. Експерт вилучив речовини. Після проведення процесуальних дій, чоловіка супроводили у відділок.
  • На проспекті Червоної Калини, чоловік вгледівши поліцейський автомобіль, різко змінив напрямок руху. У нього виявили пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору та два згортки. Речовини вилучили, а розмову зі слідчими 25-річний сихівчанин продовжив у відділку.
  • Ще одного чоловіка виявили на вулиці Масарика під час комендантської години. Він мав в пачці з-під сигарет згорток з порошкоподібною речовиною. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.
А цей випадок трапився сьогодні зранку на проспекті Чорновола. У 33-річного чоловіка виявили три згортки з речовиною рослинного походження та один згорток з порошкоподібною речовиною. Речовини вилучили на експертизу. Далі встановлення обставин у відділі поліції.
Як писав «Вголос», на Львівщині правоохоронці врятували малюка, який зачинився у будинку. Майже 20 хвилин хлопчик, якому ще нема двох років, перебував у помешканні сам, у той час як бабуся безуспішно намагалася потрапити всередину.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ