Українські військові продовжують відбивати атаки російських окупантів на Донбасі, де противник веде наступ на трьох напрямках. На лінії Сватово-Кременна під час контрнаступальних дій ЗСУ точаться бої.

Про це йдеться в Інституті вивчення війни ( ISW ).

На лінії Сватово-Кременна тривали бої 20 листопада. Російські джерела зазначають, що погодні умови, що погіршуються, впливають на бойові дії.

У Міноборони рф стверджували нібито про завдання удару по скупченню українських військ у районі Новоселівської Луганської області. Перед цим у російському відомстві говорили про віддзеркалення атак ЗСУ на населений пункт, і ця заява може свідчити про те, що українські сили просунулися до населеного пункту, зазначають аналітики.

Представник українських військових заявив, що з початку контрнаступу на сході українські війська звільнили 12 населених пунктів у Луганській області.

На Донеччині російські війська продовжували наступальні дії на Бахмутській та Авдіївській дільницях фронту.

Також окупанти проводили штурмові дії та західному донецькому напрямку. Бої продовжуються.

Додамо, що у столиці рф москві внаслідок сильної пожежі, що сталася на території складського приміщення в неділю, 20 листопада, загинули шестеро людей - тіла виявили під час розбору завалів.

ІА "Вголос": НОВИНИ