Вчора, 5-го березня, у Львівській області поліція затримала чоловіка, який спричинив ножове поранення сусіду. Про це поліція повідомила на своїй сторінці у соцмережі.
 
Тепер 42-річному місцевому мешканцю загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.
 
Суперечка двох сусідів трапилася вже о 20.00 вечора у неділю. 41-річний мешканець села прийшов у вихідний до свого 42-річного сусіда в гості. Але після чарки-другої щось сусіди не поділили, почали сперечатися. Господар помешкання схопився за ніж і вдарив товариша у груди. 
 
На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники Яворівського районного відділу поліції. Встановили особу потерпілого, 41-річного місцевого мешканця. Його госпіталізовано у лікарню.
 
За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.
 
Досудове розслідування триває.

ІА "Вголос": НОВИНИ