Трагедія сталася ввечері 23 травня у селі Довге Хустського району.

Про це повідомила поліція Закарпатської області.

Ввечері 23 травня до поліції зателефонувала 28-річна закарпатка та повідомила, що чує крики своєї матері, яка перебуває у будинку односельця. Заявниця телефонувала з села Довге Хустського району.
 
За викликом негайно виїхали правоохоронці. На місці події поліцейські виявили мертвою, з явними ознаками насильницької смерті, 53-річну мати заявниці. Також одразу затримали і ймовірного підозрюваного у вбивстві.
 
 
З'ясувалось, що між чоловіком та жінкою на фоні ревнощів виникла сварка, у ході якої фігурант, перебуваючи у стані сп’яніння, наніс своїй співмешканці більше 8 ножових поранень. Від отриманих травм жінка померла.

 
50-річний підозрюваний – уродженець Лисичанська Луганської області, який 20 років свого життя відбував покарання за скоєння різного роду злочинів. Три місяці тому зловмисника засудили за майнові злочини до 5 років позбавлення волі, однак суд звільнив його від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік.
 
Затриманий у скоєному зізнався. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання.
Слідчі кваліфікували його дії за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Слідство триває.

ІА "Вголос": НОВИНИ