Земля горітиме під ногами у кожного депутата, який підтримає у Раді питання продажу української землі.

Про це біля будівлі Верховної Ради у вівторок, 12 листопада, під час мітингу  проти продажу землі заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

За його словами, за даними останніх соціологічних опитувань, понад дві третини українців – категорично проти дерибану української землі.

«У залі Верховної Ради сидять брехуни. Вони обманювали українців під час засідання аграрного комітету, коли спочатку розповідали про те, що винесуть на референдум питання землі. Потім розповідали, що проведуть парламентські читання, але їхні господарі – і місцеві олігархи-латифундисти, і закордонні різноманітні міжнародні фінансові організації - націлені за безцінь скупити, вкрасти, роздерибанити українську землю», - заявив він.

Також Олег Тягнибок додав, що потрібно вимагати у депутатів, аби вони не голосували за продаж української землі. «Вони для себе вже вирішили землю роздерибанити. А в нас залишилося тільки 26% земель сільсько-господарського призначення», - уточнив націоналіст.

Також додав: «Треба утворити державний земельний банк, який мав би скуповувати землю в українців, які мають паї і хочуть цю землю продати. Треба негайно реформу кадастру, оцінку землі правдиву здійснити. Наша українська земля – найдорожча. У світі немає родючішої землі, ніж українська. Тому вони націлилися на грабунок і на продаж нашої української землі».

Також, за словами Олега Тягнибока, держава українську землю має давати в оренду українцеві-фермерові. При цьому він припустив, що питання землі в Раді переносять, бо монобільшості не вистачає голосів. До того ж за це питання може проголосувати  і партія «Голос» Вакарчука.

«Треба їм сказати: земля буде горіти під ногами в кожного, хто голосуватиме проти української землі. Ми цього не дозволимо. Маємо тримати наш земельний національний український фронт. Бо українська земля – це наша матір, а матір не продають. Разом переможемо! Слава Україні!», - резюмував лідер ВО «Свобода».

Як писав «Вголос», Лідер націоналістів Олег Тягнибок терміново звернувся до партій Петра Порошенка та Святослава Вакарчука із закликом недопустити розпродажу української землі.

ІА "Вголос": НОВИНИ