Астролог Інна Фатєєва озвучила корисні поради і розповіла, як варто харчуватися з 2 по 8 березня, передає "Оглядач".

Вівторок, 3 березня

Сьогодні сприятливий день для дієтичного харчування. Страви захочеться красиво подати: ранкову кашу прикрасити барвистими ягодами, а супчик подати з грінками і зеленню. Не відмовляйте собі в цьому, створюйте красу в усьому, милуйтеся своєю їжею. Не рекомендую сьогодні морепродукти і рибу, адже є ризик отруєння, придбання неякісних і протермінованих продуктів.

Корисні: крупи, злакові, горіхи, овочі, нежирне біле м'ясо.

Середа, 4 березня

Сьогодні корисно їсти теплу їжу. Гострі, м'ясні і важкі страви можуть викликати печію і привести до проблем зі шлунком. Також варто утриматися сьогодні від жирних молочних продуктів. Добре будуть сприйняті каші, неважкі супи, м'яка їжа домашнього приготування. Воду пийте в міру, не перебільшуйте.

Корисні продукти: річкова риба, нежирна молочна продукція, каші, запечені або варені овочі.

Четвер, 5 березня

Перелік корисних продуктів такий же, як і в середу. Складно буде стежити за нормою споживання, особливо це стосується солінь, маринованих і консервованих продуктів, які сьогодні не рекомендується вживати.

Порада на четвер: кладіть менше солі і не зловживайте кавою.

П'ятниця, 6 березня

Незважаючи на те, що сьогодні останній робочий день, все ж не варто дозволяти собі все. Постарайтеся контролювати апетит і тягу до гострих, гірких і солених продуктів. Дотримуйтесь водного балансу в організмі. Найкраще - харчуйтеся вдома.

Корисні продукти: нежирна молочна продукція, каші, злакові, овочі в приготованому вигляді, тепла м'яка їжа, річкова риба, морепродукти.

Субота, 7 березня

Сьогодні можна трохи розслабитися, побавити себе улюбленими стравами. Щоправда, не допускайте переїдання і утримуйтеся від екзотичної їжі, яка навряд чи буде корисна. Не зловживайте м'ясом, газованими напоями, шампанським, продуктами червоного кольору і екзотикою.

Корисні продукти: яблучне пюре, зелень петрушки, кропу, селера, овочі і фрукти жовтого і помаранчевого кольору.

Неділя, 8 березня

Місяць у знаку життєрадісного і гордого Лева протистоїть Меркурію. Корисна їжа домашнього приготування. Заморські екзотичні продукти не рекомендуються. Перед їжею бажано піти на прогулянку. Їжте в тиші, уникаючи гучних гулянок.

Корисні продукти: яблучне пюре, зелень петрушки, кріп, селера, овочі і фрукти жовтого і помаранчевого кольору.

ІА "Вголос": НОВИНИ