Новорічної ночі Нікополь зазнав обстрілів від російських окупантів.

Про це повідомив міський голова Нікополя Олександр Саюк.

На зараз відомо про 1 постраждалу. Пошкоджено 9 багатоповерхових та 4 приватних житлових будинків, 6 господарчих споруд, 1 автомобіль. Інформація ще уточнюється.
Ушкоджень зазнали ряд комерційних об’єктів, медичний заклад, магазини, готель, аптеки.

Сталася пожежа, яку надзвичайники вже приборкали. Внаслідок обстрілу пошкоджено лінії електропередач, фахівці працюють над їх відновленням.
 
Також, як уточнив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Дмитро Резніченко, ворожі «Гради» та важка артилерія умисно били по житлових кварталах саме у святкові години. Під приціл потрапили дві громади -  Червоногригорівська та Нікопольська.

У Нікополь прилетіли щонайменше 20 снарядів. Один з них спричинив  займання у дев’ятиповерхівці. 48-річна жінка отримала осколково-опікове поранення очей - її доправили до лікарні. Ранком жінку виписали. 

У місті пошкоджені до десяти багатоповерхівок та чотири приватні будинки. Побито лікарню, банк, дві аптеки, готель, магазини та лінію електропередач.

У Червоногригорівській громаді минулося без постраждалих.

І є новорічний подарунок від повітряного командування «Схід». Наші захисники неба знищили один дрон-камікадзе, який летів на область. То був «Шахед». 

 
Читайте також у «Вголосі»: у новорічну ніч російські загарбники обстріляли Київ.

ІА "Вголос": НОВИНИ