Вже 18 років сервіс швидкої доставки квітів UFL дарує щастя та любов клієнтам у 150 країнах світу. Цьогоріч флористи компанії вирішили не просто поєднувати серця людей за допомогою букетів, а й стати частинкою найважливішої сторінки кожної love story – весілля.

Як наречені шукають флористів для декору весілля?

Квітковий декор – це історія про красу та естетику. Тож наречені шукають фахівців у Instagram. Флористи UFL повсякчас створюють складні композиції та діляться результатом в соціальній мережі, тому в їх роботи важко не закохатися. Ще більше творчості та натхнення фахівці вкладають у створення весільного декору: букету нареченої, бутоньєрок, арки, прикрас для столів. В результаті молодята отримують не просто красиві букети, а цілісну історію про двох людей.

Як UFL закохує у себе мільйони людей по всьому світу?

Квітковий бізнес сповнений конкуренції, де перетворити клієнта на справжнього фаната бренду – завдання не з легких. Як UFL вдається робити це вже 18 років?

  1. Готовність допомагати 24/7. В сучасному світі сервіс має бути доступним у будь-який момент доби. Тому навіть вночі ви можете купити троянди за допомогою короткого дзвінка або повідомлення в Instagram, Facebook, Viber чи WhatsApp.
  2. Інформування клієнта про виконання замовлення. За бажанням, флористи сфотографують для вас готовий букет, а кур’єри – реакцію людини, яка його отримала.
  3. Бажання втілити задум на всі 100%. Флористи можуть створити букет за ескізом замовника чи організувати доставку екзотичних квітів. Адже щастя близької людини вартує того, щоб зробити майже неможливе.
  4. Дуже швидка доставка. Букет потрібен терміново, а на доставку є буквально декілька годин? Так, співробітники UFL з легкістю впораються із таким завданням.
  5. Безпека на всіх етапах. Відповідальне ставлення до здоров’я співробітників та клієнтів – важлива частина бренду компанії. Тому дотримання санітарних норм в магазинах, доставка квітів на фірмовому автомобілі, забезпечення кур’єрів масками та антисептиками є принциповим для UFL.
  6. Універсальність сервісу. За бажанням до букету можна замовити й інші подарунки: м’які іграшки, кошики з фруктами, солодощі.
  7. Великий вибір способів оплати. Обирайте зручний для себе сервіс та оплачуйте замовлення в декілька кліків.

Скільки коштує замовлення квітів в Києві чи іншому місті?

Здається, що такий сервіс не може бути бюджетним. Але завдяки прямій співпраці з постачальниками квітів з різних країн UFL забезпечує не тільки щоденне оновлення асортименту свіжими рослинами, а й доступні ціни. Тому вартість квіткової композиції починається від 200 грн, а для букетів від 500 грн передбачена безкоштовна доставка по Києву.

Тож доставити радість та щастя близькій людині простіше, ніж може здатися. А емоції від такого подарунку не згаснуть щонайменше тиждень чи два – саме стільки залишатимуться свіжими замовлені квіти.

 

Партнерська публікація 

ІА "Вголос": НОВИНИ