Везіння, яке або дано людині від народження, або ні, ще ніхто не скасовував. Один може цілими днями працювати заради досягнення мети, але вона весь час буде вислизати від нього, а інший тільки подивиться на бажане, як воно вже саме «поспішає» до нього в руки.

Про те, які знаки зодіаку є найбільш везучими, розповіла астролог Людмила Булгакова, пишуть «Факти».

Овен

"Найбільш везучим традиційно вважають знак Овна, - каже Людмила. - Його представники - справжні улюбленці Фортуни - вона постійно створює для них ситуації, які заведено називати щасливими випадками. Іноді здається, що Овни такого ставлення і не заслуговують, але у зірок, мабуть, свій погляд - вони тішать і продовжуватимуть тішити представників саме цього знака.  Частіше за все у вигляді чарівників для Овнів виступають оточуючі: варто їм потрапити в складну ситуацію, як поруч відразу з'являться люди, які можуть допомогти їм - рідні, друзі, однокурсники, однокласники і навіть незнайомці. Овни також є одним із знаків, якому можна ризикувати: зірки дозволяють їм брати участь в авантюрах, грати в казино і купувати лотерейні квитки - в більшості випадків вони опиняться у виграші. Перемагають Овни і в змаганнях - їм щастить у спортивних, інтелектуальних і навіть військових битвах, недарма ж планетою-управителем цього знака є пристрасний і войовничий Марс.

Стрілець

Конкуренцію Овнам можуть скласти тільки Стрільці. І це не дивно, адже небесним покровителем Стрільців є планета могутності й успіху - Юпітер. Їхній девіз: «Прийшов. Побачив. Переміг». Везіння не падає на голову Стрільцям у вигляді манни небесної, як це зазвичай трапляється у Овнів. Своє везіння представники цього знака беруть штурмом, точніше, швидкими та активними діями, в яких немає місця сумнівам і роздумам. І, як не дивно, така лінія поведінки найчастіше приносить успіх. Стрільці нікому не дають схаменутися, не отримують відсічі й беруть, що хочуть. Образно кажучи, вони стріляють з лука і потрапляють у ціль. Втім, щоб врівноважити уявлення про везіння Стрільців, необхідно сказати, що досить часто вони у свої цілі не потрапляють. Але їхні перемоги такі яскраві й вражаючі, що оточуючим здається, ніби Стрільцям щастить завжди і скрізь. Стрільці також вміють виконувати свої бажання. Щоправда, самі представники знака не завжди знають про цю свою здатність: річ у тому, що мова не йде про блискавичне виконання бажань, а коли це відбувається, Стрільці вже встигають забути про них. Можливо, їм варто записувати бажання, тоді процес магії буде помітним.

Козеріг

Знак Козерога живе за принципом: «Везе тому, хто везе». Розумінням того, що вони можуть розраховувати тільки на себе, представники знаку зобов'язані своїй планеті-управителю - Сатурну, який вчить їх дисциплінованості, відповідальності, практичності і зосередженості. Один з найбільш упертих представників зодіакального кола воліє отримувати результат коштом власних зусиль: заради заповітної мети він готовий працювати вдень і вночі. Не дивно, що в результаті вони отримують бажане. Ну, а оскільки оточуючі не бачать, якими зусиллями Козерогам даються їхні досягнення, - всі звертають увагу тільки на підсумок, то їм здається, що представники знаку щасливчики і пестуни долі. Ще одна чудова риса Козерогів - вміння знаходити справжні скарби, «купу гною розгрібаючи». Якщо у вас є знайомі представники цього знака, то ви напевно чули від них історії про те, як вони відшукали двісті доларів у кишені старого пальто і при цьому поняття не мають, як гроші там опинилися; як вітер буквально кинув їм під ноги купюру в сто гривень, коли вони за збігом обставин опинилися без копійки; і як вони виявили кільце з діамантом у скриньці з бабусиною біжутерією. Їм також вдається отримувати дуже вигідні замовлення і пропозиції - вони буквально притягують до себе цінні речі та проекти.

ІА "Вголос": НОВИНИ