Після того, як чоловік скоїв злочин, він намагався покінчити своє життя самогубством. Пояснити поліцейським мотиви свого вчинку він не зміг

На Буковині вночі 30 листопада 45-річний чоловік спочатку вбив свого батька, а потім задушив матір. Подвійне вбивство сталося в селі Вітрянка Дністровського району.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області на своєму офіційному сайті. 

Після того, як чоловік скоїв злочин, він намагався покінчити своє життя самогубством. Пояснити поліцейським мотиви свого вчинку він не зміг.

В поліцію близько 3:30 ночі 30 листопада зателефонував сусід подружжя і повідомив, що почув крики з сусіднього будинку. Коли він зайшов всередину помешкання, то виявив тіла сусідів з ознаками насильницької смерті.

В село, де сталося подвійне вбивство виїхала слідчо-оперативна група та обласне керівництво поліції.

«Поліцейські з’ясували, що учора ввечері 45-річний син завдав удари тупим предметом своєму 68-річному батьку та задушив 66-річну матір. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілі померли», – повідомили в поліції Буковини.

Зараз криміналісти з’ясовують, чим самим вдарив кілька разів чоловік батька, але скоріш за все це була гантеля, яка стояла в кімнаті неподалік.

ІА "Вголос": НОВИНИ