Запровадження е-квитка у Львові коштує місту понад 10 млн євро та триває вже близько 10 років.

Про це нагадав депутат Львівської міської ради Юрій Ломага. 

За його словами, під час чергового засідання депутатської комісії фінансів та планування бюджету  Львівської міської ради депутати заслухали керівника департаменту мобільності і вуличної інфраструктури Олега Забарило та директора ЛКП «Львівавтодор» Миколу Власюка щодо введення в дію електронного квитка. 

"Минулого року нам обіцяли, що 14 січня 2022-го у Львові повноцінно запрацює е-квиток. Натомість сьогодні ми почули про нові проблеми у впровадженні системи.
Розумію, що війна призупинила деякі процеси. Однак, вважаю, що найбільше на такі затримки впливає непрофесійність виконавців проєкту. Але сьогодні нас вкотре запевнили, що до кінця цього року усі львів’яни зможуть скористатись е-квитком", - говорить Юрій Ломага.
 
Також, за його словами, під час спільного засідання бюджетної комісії та комісії охорони здоров’я, депутати розглянули питання щодо можливості взяти участь ЛМР в аукціоні на продаж приміщень ДП готель «Власта».
 
"Вважаємо, що ця будівля має перебувати у комунальній власності Львова, аби створити там реабілітаційний центр. Відтак, спільно з колегами вирішили звернутись до Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля та Кабінету Міністрів України щодо зупинки аукціону та передачі цих приміщень з державної у комунальну власність!", - каже депутат.
 
Депутати Львівської міської ради вважають, що з розглядом цього питання не варто затягувати і звернулись до міського голови Львова щодо скликання позачергової сесії у цю п’ятницю  січня, аби винести його на розгляд депутатського корпусу ЛМР та прийняти відповідні ухвали щодо цього питання.
 
Читайте також у «Вголосі»: Львів окутав туман. 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ