31-річна працівниця пошти не вносила отримані від громадян кошти на рахунки потерпілих. Натомість вона привласнила ці гроші, загалом у сумі майже 20 тисяч гривень.

Працюючи у поштовому відділенні, жінка привласнила гроші п’ятнадцяти пенсіонерів, сплачені за комунальні послуги. Відтак справні платники опинилися в боржниках, а зловмисниці загрожує кримінальна відповідальність.

Про це повідомили у поліції області.

Днями до поліції почали надходити заяви від мешканців однієї з громад Прилуцького району. Потерпілі скаржилися поліцейським, що раптом потрапили до списку боржників зі сплати за комунальні послуги. Вони запевняли, що всі рахунки сплачували вчасно у поштовому відділенні. На підтвердження своїх слів потерпілі демонстрували оплачені квитанції та чеки.

Поліцейські розпочали досудове розслідування та з’ясували, що 31-річна працівниця пошти не вносила отримані від громадян кошти на рахунки потерпілих. Натомість вона привласнила ці гроші, загалом у сумі майже 20 тисяч гривень. В такий спосіб зловмисниця, користуючись своїм службовим становищем, ошукала 15 пенсіонерів.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури повідомив фігурантці про підозру. За такі дії передбачено покарання від п’яти до восьми років позбавлення волі з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

ІА "Вголос": НОВИНИ