На Закарпатті вчора, 15 жовтня, прикордонники виявили підробку документів для незаконного перетинання кордону військовозобов’язаною особою.

Про це повідомило Західне управління Держприкордонслужби.

Увечері у пункт пропуску «Лужанка» прибула особа, яка намагалася виїхати в Угорщину за документами, виданими на ім’я 25-річної уродженки Одеси. Її паспорт для виїзду за кордон та повторне свідоцтво про народження були видані лише у серпні-вересні цього року.
Як з’ясували оперативники Держприкордонслужби, у липні цього вказана особа проходила ВЛК і у військово-облікових документах значилась як чоловік з військово-обліковою спеціальністю «робітник підсобний будівельних робіт».
 
Чітко пояснити процедуру отримання документів, виданих на жіноче ім’я чи пред’явити інші підтверджуючі документи вказана особа не змогла.
 
Прикордонники винесли відмову у пропуску на виїзд з України та направили в Національну поліцію повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

ІА "Вголос": НОВИНИ