Часи, коли в наших ванних кімнатах стояли непривабливі змійовики пройшли. Сьогодні використовуються привабливі сушки для рушників, які є одним з найважливіших елементів декору. Відкрийте для себе наймодніші пропозиції майбутнього сезону та виберіть ідеальну модель, яка доповнить вашу ванну кімнату!

Кращі радіатори для ванної кімнати з погляду передових технологій опалення

Ефективний та економічний радіатор для ванної кімнати — це, перш за все, той, який має ряд корисних і простих у використанні функцій, що дозволяють досягти максимального результату та мінімізувати рахунки.

Електричний радіатор

Електричний радіатор для ванної, з іншого боку, повинен бути оснащений вимикачем для регулювання потужності. Завдяки такому рішенню у вас буде повний контроль над температурою у ванній кімнаті, і ви легко прогрієте приміщення, якщо, наприклад, ним користуються діти. Також варто переконатися, що вибрана вами модель має захист від перегріву, що значно підвищить безпеку.

Дизайнерські радіатори для ванних кімнат — створіть комфортний простір для відпочинку

Сучасні дизайнерські радіатори для ванної кімнати мало схожі на застарілі моделі, які були поширені майже у всіх ванних кімнатах десять років тому. Сьогодні важкі масляні радіатори, часто виготовлені з чавуну, використовуються лише як декоративні елементи у вінтажних та ретро ванних кімнатах і є ретельно продуманим елементом дизайну.

Тому радіатор для ванної кімнати повинен бути не тільки економічним або функціональним, але і естетично привабливим, виступаючи як практичний, так і декоративний елемент інтер'єру. Незалежно від того, чи вибираєте ви скляні моделі або вирішили встановити у ванній електричний нагрівач, їх колір, форма та дизайн так само важливі, як і зі смаком підібрана ванна, елегантна раковина чи сучасна душова кабіна.

Ось уже кілька років експерименти з кольором, матеріалами та формою в побутовій техніці мають надзвичайну популярність. Побутова техніка сьогодні виходить за рамки звичних шаблонів, а її естетичні якості беруть на себе роль стильних та привабливих прикрас, які чудово доповнюють інтер'єр, навіть коли вона не використовується. Так, наприклад, вишуканий чорний радіатор для ванної кімнати або інноваційний білий радіатор для ванної кімнати зі скла позитивно вплинуть на дизайн ванної кімнати навіть поза опалювальним сезоном.

Таким чином, сучасний декоративний радіатор для ванної кімнати - це унікальне поєднання інноваційних рішень, новітніх технологій, що полегшують повсякденне життя, і моди, яка переосмислює наш домашній простір. В результаті ви без особливих зусиль зможете підібрати радіатор для ванної кімнати для будь-якого інтер'єру — від нестаріючого вінтажного, необробленого індустріального до затишного скандинавського.

Які моделі рушників для ванної кімнати є найпопулярнішими?

Протягом багатьох років рушникосушки з їх класичною сходовою конструкцією незмінно залишаються одними з найчастіше використовуваних рішень. Ці моделі надзвичайно популярні, і на те є багато причин. Насамперед що дуже важливо, особливо під час проведення генерального ремонту, вони пропонують найкраще поєднання ціни, дизайну та якості. Завдяки тому, що вони випускаються у різних варіантах, можна порівняно недорого підібрати їх форму та колір до індивідуального дизайну ванної кімнати.

Сходовий радіатор для ванної кімнати найчастіше виготовляється з нержавіючої сталі іноді, але набагато рідше, з алюмінію, а потім емалюється і покривається порошковою фарбою.

Класичний радіатор для ванної кімнати у формі сходів найчастіше зустрічається у приглушених кольорах:

  • чорний радіатор для ванної кімнати
  • білий радіатор для ванної кімнати
  • сірий радіатор для ванної кімнати
  • кремовий радіатор для ванної кімнати,
  • срібний радіатор для ванної кімнати.

Однак все частіше можна зустріти незвичайні варіанти золотого, мідного, жовтого, помаранчевого або зеленого кольору, які чудово доповнять будь-яку, навіть дуже незвичайну, ванну кімнату.

Чи знаєте ви, що...

Класичні сходові радіатори можна швидко і легко пофарбувати самостійно, використовуючи відповідну стійку до плям і фарбу, що миється.

Якщо класичних фарб вам недостатньо і ви шукаєте незвичайне, навіть унікальне рішення, виробники радіаторів для ванних кімнат виправдають ваші очікування. У пропозиціях багатьох магазинів ви знайдете такі товари, як:

  • радіатор для ванної кімнати з архітектурного бетону,
  • радіатори у ванній кімнаті, облицьовані деревом,
  • радіатор у ванній кімнаті з каменю,
  • декоративний скляний радіатор для ванної кімнати.

Хоча всі перераховані вище елементи, безумовно, виділять вашу ванну кімнату, скляні моделі дають набагато більшу свободу дизайну, ніж інші альтернативи. Електрична сушка для ванної кімнати може мати незвичайну форму, а також різноманітні кольори, обробку і навіть оригінальні принти.

Сучасні радіатори для ванної кімнати у формі сходів - це не тільки стильне, але і дуже практичне рішення. Як і панельні радіатори, вони можуть служити як сушарка для мокрих рушників та одягу, але вони набагато ефективніші завдяки великій площі поверхні, що дозволяє одночасно сушити багато рушників або предметів одягу.

Скляні сушарки — новий вимір в опаленні

Сучасна електрична рушникосушка для ванної кімнати вже нічим не нагадує свої прототипи десятирічної давності, і останнім доказом цього є набирають популярність моделі з високоякісного загартованого скла. Вони захоплюють своєю різноманітністю, квітами та оригінальною формою, яка доповнить характер будь-якої ванної кімнати, навіть найекстравагантнішою.

Скляна рушникосушка для ванни найчастіше використовують технологію конвективного повітряного потоку, завдяки якій можна підтримувати оптимальну вологість у приміщенні, чого важко досягти, використовуючи інші популярні рішення в опалювальний сезон. Тому декоративні радіатори для ванної кімнати зі скла є не лише дизайнерськими та енергоефективними, але й набагато безпечнішими для нашого здоров'я.

На думку спеціаліста з підбору опалювального обладнання магазину Студія Тепла Марини Слободяник: Крім своєї основної функції - сушіння та підтримці в теплі рушників, рушникосушка є мінірадіатором. Він ефективно підтримує комфортний мікроклімат у зоні ванної кімнати.

Величезною перевагою цього рішення є також повний контроль над температурою і простота експлуатації. Скляні радіатори для ванних кімнат зазвичай оснащені РК-дисплеєм, що легко читається, на якому можна переглянути доступні щоденні програми і налаштувати їх відповідно до власного щоденного циклу. Таким чином, радіатори будуть нагрівати внутрішні приміщення лише за необхідності, що дозволить нам заощадити багато грошей.

Виберіть оригінальний дизайн і змініть вигляд вашої ванної кімнати! Виберіть сучасні сходові радіатори або зупиніться на сміливих рішеннях, таких як барвисті моделі із загартованого скла, та створіть свій власний оазис релаксації, спокою та відпочинку.

ІА "Вголос": НОВИНИ