Журналіст Остап Дроздов поділився інсайдами щодо прослуховування розмов у головних кабінетах на Банковій та розкритикував владу за ганебну поведінку.

Про це Дроздов сказав в ефірі ток-шоу «Говорить ВЕЛИКИЙ Львів» на телеканалі НТА.

Ккоментуючи нецензурну заяву нардепа від «Слуги народу» Олександра Дубінського щодо «плівок Гончарука», журналіст зазначив: «Лексика ідіота, якого могли обрати тільки йому ж подібні».

«Дуже невипадково, що шавки Коломойського злили ті аудіозаписи в той самий день, коли в Росії прикандичили свій Уряд. Це означає перебування на спільній хвилі з Кремлем, перебування в одному полі. Вони там утнули з Урядом - то нам і зі своїм треба щось утнути. Люди просто по приколу бавляться у такі символічні речі, щоб це було приурочено, щоб це було у дуже вдалий час. Це ціла стратегія і від цього найбільше огидно. Бо це не політика, це просто тотальна гноївка», - додав журналіст.

Повний запис ефіру дивіться тут:

Нагадаємо, 15 січня ввечері наближений до Банкової “Телеграм-канал” опублікував аудіозаписи розмов, на яких нібито представники Уряду на чолі з Олексієм Гончаруком називають президента Володимира Зеленського “тупим” і вигадують тези, якими виправдовуватимуть перед суспільством провали в економіці. На відповідному записові нібито Гончарук визнає, що він сам – “повний профан в економіці”. Згодом з’явилися друга та третячастини записів розмови.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ