У ніч на п'ятницю, 22 січня, померла мати депутата Львівської обласної ради від «Європейської солідарності», президента футбольного клубу «Рух» Григорія Козловського.

Про це Козловський повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

«Сьогодні прийшла велика біда у нашу родину, не стало моєї дорогенької та солоденької матусі!

Мамцю, як я шкодую, що ми не змогли Вас врятувати! Мамусь, як я шкодую, що мені не хватило життя сказати Вам, як я Вас люблю, мам, як я шкодую, що інколи був скупий на емоції і не завжди міг показати, яка у мене була біль на серці, коли Ви хворіли! Матусь, як шкодую, що лишній раз просто не приїхав до Вас, щоб просто Вас обняти та поцілувати, матусю, як я шкодую, мамця моя дорогенька, як мені боляче! Ви все життя тяжко працювали з ранку до ночі, щоб дати можливість нам з сестрою здобути освіту, Ви переживали за наші невдачі і я бачив Ваші очі наповнені радості, коли у нас Все було добре! Я бачив ваші очі, як Ви гордились нами і навіть собі не могли уявити, яку радість відчували ми, коли Ви були горді за нас!

Мамусь, я розбитий, я не розумію як ми всі будем без Вас! Мамця моя солоденька, спочивайте з миром і хай земля Вам буде пухом! Я знаю, мам ,що Ви будете нас усіх і надалі пильнувати з небес та дивитись за усіма нами! Спочивайте з Богом!» - написав Григорій Козловський.

Висловлюємо щирі співчуття Григорію Козловському та його родині.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ