Блогерка з Росії поскаржилася, що в Грузії їй видали каву в синьо-жовтому стаканчику. На картоні було надруковано «Русский военный корабль, иди …», російською мовою без цензури.

Туристка зізналася, що відчула себе ніяково, але згодом почала переконувати підписників, що подібні жести підтримки Україні – «показуха». Відповідна Instagram-stories з'явилася на її сторінці.

За словами росіянки, паперовий стаканчик для неї обирали не спеціально, а взяли одну з багатьох, які кав'ярня вирішила видавати відвідувачам в знак підтримки українського народу.

Я беру каву з собою і мені дають її в такому стаканчику. Стаканчики на виніс всі однакові", – написала блогерка.

З її слів, антиросійський напис викликав відчуття сум'яття та невдоволення. Ймовірно, туристка з Росії не очікувала побачити засудження кривавої політики своєї країни в Грузії.

Перше відчуття – ніяковіння. Господи, ну що за дурня. Друга – бариста не обирала стаканчик спеціально для мене. Які роздрукували – такі і дала", – написала росіянка.

Нагадаємо, колишній футболіст Сергій Баланчук загинув у Донецькій області, захищаючи Україну від рашистів.

Щоб виправдати засудження цивілізованим світом своєї країни, інфлюенсерка видала, що в Грузії росіян люблять, а Україну підтримують тільки на камеру.

«Не знаю, як це може допомогти, але дай Бог від існування таких стаканчиків комусь стане легше», – продовжила вона.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ