Орест Кузимків напав на 55 річного оператора АЗС Solяra прямо на очах у відвідувачів, завдавши потерпілому травм.

Про це повідомляє журналіст ГО «Рух територіальних громад» Андрій Дорошенко, пишуть Українські новини.

«29 травня 2024 року «мажор» Кузимків Орест Зіновійович з метою власного самоствердження вирішив продемонструвати, що для нього не існує ні законів ні моралі. Для цього Орест Кузимків обрав об’єктом нападу 55 річного оператора АЗС, інваліда 3 групи, двоє синів котрого воюють в ЗСУ» - пише Дорошенко.

«Штучно створивши конфлікт, він напав на оператора АЗС ззаду, душив, після цього завдав декілька ударів в обличчя, повалив на землю та відібрав телефон. Внаслідок цього, в постраждалого розпочалась кровотеча,  що призвела до втрати крові та необхідності звернення за невідкладною медичною допомогою. З працівником АЗС, 32-річний Орест Кузимків навіть не був знайомий, розумів свою фізичну перевагу, через те, що його об'єкт нападу в поважному віці не зможе оборонятись» – йдеться в повідомленні.

«Керівником АЗС мережі Solяra, де працював постраждалий, було прийнято рішення надати йому фінансову допомогу, оплатити необхідне лікування, найняти адвоката для притягнення «мажора» до справедливої відповідальності, а також всіляко захищати свого працівника в майбутньому. Компанія бачить своїм завданням на постійній основі допомагати Збройним силам України та іншим складовим Сил Оборони шляхом передачі автомобілів, БПЛА, іншого технологічного обладнання, заправки паливом», –  зазначає Дорошенко.

За словами журналіста, відділом поліції № 1 Львівського РУП №2 ГУНП у Львівській області 30.05.2024 року порушено кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України.

ІА "Вголос": НОВИНИ