У Єйську Краснодарського краю вибухи пролунали неподалік військового містечка. Також вибухи чули у Цимлянську, Волгодонську та Самарському Ростовської області.

Про це повідомляють російські пабліки.

«Astra» пише, що про вибухи біля військового містечка повідомили мешканці Єйська. Видання нагадало, що там також знаходиться аеродром ВМФ РФ, де базується 859-й Центр бойового застосування та переучування льотного складу морської авіації ВМФ РФ та 190-й навчальний змішаний авіаційний полк ВМФ.

Як повідомляє канал, російські військові пабліки пишуть про атаку у напрямку енергетичних та військових об'єктів у Волгоградській, Тамбовській, Орловській, Липецькій, Тульській та Саратовській областях, а також Кубані та Ставропіллі. В атаці, за їхніми даними, були задіяні від 70 до 150 безпілотників.

Губернатор Краснодарського краю заявив, що в селі Шабельське Щербинівського району нібито придушений силами РЕБ безпілотник при падінні врізався в дерево і вибухнув — від вибухової хвилі у будинку, що стоїть поблизу, вибило вікна і двері, уламками пошкодило автомобіль. Постраждалих внаслідок пригоди, за словами губернатора, немає.

Губернатор Ростовської області повідомив, що в Азовському районі силами ППО нібито знищено 4 БПЛА.

Також невідомі дрони атакували Воронезьку область. Губернатор регіону повідомив про кількох збитих безпілотників. Місцеві жителі повідомили каналу SHOT, що чули не менше 10 вибухів.

За словами губернатора, на Московському проспекті безпілотник, падаючи, влучив у житловий комплекс, сталося займання. Також зафіксовано одну пожежу у житловій забудові у лівобережній частині міста.

Про атаку БПЛА та пожежу повідомили також жителі Волгоградської області. За їхніми даними, видно вогонь в районі селища Сади Придонья Городищевського району.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ