У польському селі Рокіцини на місцевій фермі вбили 48-річного українця, який працював там нелегально. Труп загиблого намагались спалити.

Про це повідомило видання Wiadomosci.

Тіло виявили пожежники, яких 12 травня викликали начебто через загоряння господарської будівлі на фермі.

«Коли пожежу загасили, на місці виявили тіло загиблого чоловіка», – йдеться у матеріалі.

За словами районного прокурора Патрик Вегнера, загиблий був 48-річним громадянином України, який працював на фермі. Польські ЗМІ стверджують, що трудового договору українець не мав.

Польські правоохоронці наголошують, що злочин, найімовірніше, скоїли не на національному підґрунті. Відомо, що в ніч перед убивством підозрювані розпивали алкоголь. Проте, чи вживав алкоголь убитий українець, має з'ясувати експертиза.

Наразі у справі затримано трьох осіб – двох чоловіків і жінку. Чоловіків звинуватили у вбивстві з особливою жорстокістю та в якості запобіжного заходу взяли під варту строком на 3 місяці. Їм загрожує довічне ув’язнення. Жінку звинувачують у ненаданні першої медичної допомоги та приховуванні слідів злочину. Їй загрожує до 5 років ув'язнення.

Інші подробиці злочину не наводяться, але журналісти припускають, що, зважаючи на озвучені відомості, пожежа теж спалахнула не випадково, а була розпочата навмисне, щоб замести сліди.

ІА "Вголос": НОВИНИ